Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3308 van /home/studicy100/domains/studiozoom.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 113 van /home/studicy100/domains/studiozoom.nl/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Web

Een website is vrijwel altijd een onmisbare schakel in uw externe communicatie. Of het nu gaat over het informeren van de leden van een vereniging, het verkopen van uw producten of diensten of het online visitekaartje: een website is de ideale manier om dit te doen.

Wij werken op basis van het Open Source CMS (Content Management Systeem) Drupal. Met dit gebruiksvriendelijke systeem heeft u de volledige controle over de inhoud van uw website.

Communicatie

Een mooie website is belangrijk, maar goede teksten zijn op z’n minst even belangrijk. Webteksten zijn, net als teksten op flyers en folders, bedoeld om uw boodschap uit te dragen.

Een scherpe en krachtige tekst over uw product doet wonderen. Daarnaast helpt het om in de zoekresultaten van Google hoog te scoren.

We vervullen tijdens de ontwikkeling van uw website ook een adviserende functie.

New Media/ Social Media

Facebook, Twitter, YouTube zijn kanalen die evenveel mogelijkheden als valkuilen kennen. Als u ze op de juiste manier inzet kunt u er in een oogwenk een zeer grote doelgroep mee bereiken. U kunt mensen aan u binden en uw product of boodschap onder de aandacht brengen met behulp van de juiste 'touch'.

Studio Zoom kent deze wereld als zijn broekzak en kan u wegwijs maken door middel van advies, training of door het uitzetten van een reclamecampagne op bijvoorbeeld Facebook.

Wij ontwikkelen moderne websites, geschikt voor telefoon, tablet en desktop. Daarnaast is het advies altijd inbegrepen en zijn we net zo vriendelijk als onze prijzen.

Home

Ontdek ons werk

Tegenwoordig is het laten ontwikkelen van een website iets dat steeds meer en meer 'een gewoonte' is aan het worden. Het aantal aanbieders is dan ook allang niet meer op een hand te tellen.

Kijk eerst eens naar ons werk, voordat u een beslissing maakt. Een kopje koffie kan natuurlijk altijd...

Portfolio

Wie zijn wij eigenlijk?

Studio Zoom richt zich voornamelijk op de ontwikkeling van (responisve) websites. Daarnaast is er een brede ervaring in het multimediale speelveld. Een goede combinatie van ontwerp, web en bijvoorbeeld video kan het verschil namelijk wel degelijk maken.